Hospitality Group

Nijverheidsweg-Noord 78, Amersfoort

Bekijk vacatures 4

Wie wij zijn

Creating better places is onze missie om aantrekkelijke en duurzame omgevingen voor werken, leren, vrije tijd en zorg te realiseren. Met aandacht voor mens, milieu en materialen. Met duurzame en creatieve oplossingen voor hospitality, facility management, huisvesting en inkoop. Omgevingen die het beste uit mensen halen, die je uitdagen, die verbinden, waar je kunt groeien.

Creating better places doen we dagelijks met circa 100 adviseurs en interim managers die bij ons werken. Zij maken het verschil. We werken in multidisciplinaire teams samen met opdrachtgevers. Teams die elkaar uitdagen en beter maken. We zijn trots dat opdrachtgevers onze dienstverlening in 2022 beoordeelden met een 8,5!

Wie we zoeken

Ben je de consultant die zich graag ergens in verdiept, houdt van puzzelen en met scherpe analyses komt? Of is interim- en projectmanagement meer wat voor jou en help je opdrachtgevers verder met heldere plannen en uitstekend leiderschap.

Als afstudeerder, starter en als ervaren professional ben je welkom! Met een hbo of universitaire achtergrond, passie voor ons vakgebied en vooral veel mooie skills en ambitie. Daar draait het bij ons om. Dat je wat wil bereiken en wat wil neerzetten. Met jouw talenten kun je bij ons je carrière zelf vormgeven en de beste worden in één van onze expertises.

Je internationale aspiraties kun je bij ons helemaal kwijt. Steeds meer opdrachten zijn ook voor internationale organisaties. Van Berlijn, Londen en Parijs tot Milaan, Rio de Janeiro en Silicon Valley. Check!

cta-girl.jpg

Wat we bieden

We bieden volop mogelijkheden om je zowel persoonlijk als op inhoudelijk vlak te ontwikkelen. Van onboarding en academydagen tot inspiratiesessies met je eigen team en onze jaarlijkse studiereis.

Ons clubhuis in Amersfoort is een eigenzinnige plek vol inspiratie waar we met en voor opdrachtgevers werken aan vernieuwende en duurzame projecten. We hebben verschillende werkplekken, ontmoetingsplekken, creatieve ruimtes, een buitenterras en ons eigen café. Met hele goede koffie, een supergezonde gratis lunch en veel fruit.

Dat je je goed voelt dat vinden wij heel belangrijk en daar doen we alles aan. Van kunst voor thuis ter inspiratie tot yoga en andere sportactiviteiten. Op 50 meter van ons clubhuis kun je als medewerker gratis sporten bij high-end sportschool Movement Gym.

 

Contact

Bezoekadres
Nijverheidsweg-Noord 78
3812 PM, Amersfoort

+31334625555
info@hospitality-group.nl
https://www.hospitality-group.nl/

Routebeschrijving

Madelon van Overbeek

Madelon van Overbeek

Recruiter

+31618842949