Opdrachtgevers

Wij ondersteunen organisaties graag bij het vinden en verbinden van toptalent in facility management, hospitality, inkoop en huisvesting. Het gaat om functies op HBO plus niveau als bijvoorbeeld manager inkoop, hoofd vastgoed, facilitair coördinator, contractmanager en adviseur duurzaamheid.

Yournextworkplace is de ‘place to be’ voor aanstormend talent en ervaren professionals in het werkveld. Een mooie kans om je als werkgever te presenteren en potentiële kandidaten aan te spreken. Ook kunnen wij het hele werving- en selectietraject uit handen nemen, teams helpen te ontwikkelen en talenten begeleiden met loopbaancoaching.

Vacatures plaatsen

We bieden de mogelijkheid om 1 of meerdere vacatures te plaatsen op ons platform en zelf te zorgen voor tekst en afhandeling. Indien gewenst begeleiden wij graag bij het maken van de tekst en het beoordelen van de sollicitaties.

Bedrijfsprofiel plaatsen.

Met een bedrijfsprofiel presenteren organisaties zich als werkgever zodat kandidaten een indruk krijgen van de werkomgeving en mogelijkheden. Hier is ook plek voor foto’s en video’s!


Opname in onze vacaturemailing.

Maandelijks ontvangen 1800 potentiële kandidaten in het werkveld onze vacaturemailing. We bieden organisaties de mogelijkheid vacatures hierin op te nemen.

Begeleiden van een (executive) searchproces.

Onze recruiters van Hospitality Group begeleiden werving en- selectietrajecten van A tot Z. Van het opstellen van de vacature, het scouten van potentiële kandidaten en online searching tot de sollicitatiegesprekken, het afnemen van assessments en het presenteren van de kandidaten aan opdrachtgever.

Afname assessment.

Wij beschikken over uitgebreide testmogelijkheden. Van een algemeen assessment, een intelligentietest en een persoonlijkheidstest tot een talentanalyse en bijvoorbeeld een assessment van leidinggevende vaardigheden.

Talent- en teamontwikkeling.

We helpen organisaties, teams en talenten graag verder in hun ontwikkeling. Van individuele coaching van facilitaire professionals tot bijvoorbeeld het verbeteren van de samenwerking in een team. We hebben hiervoor diverse tools zoals een talentanalyse en een drijfverenmethodiek.


Vacaturevideo maken.

Deze video maken we op locatie en geeft kandidaten in no time een hele goede indruk van de functie, de werkomgeving en collega’s. Onze ervaring is dat deze video’s een enorme trigger zijn om op de functie te solliciteren! Bekijk hier een voorbeeld.

Werken bij video maken.

Deze video maken we op locatie en geeft een gave visuele indruk van waar je als organisatie voor staat. Laat zien wat je doet, hoe het is om er te werken, hoe cool de werkomgeving is en hoe leuk en slim je nieuwe collega’s zijn! Bekijk hier een voorbeeld.

Zit jouw droomplek er nog niet tussen?

Maak een jobalert aan en ontvang nieuwe vacatures in jouw vakgebied.
Of stuur ons een open sollicitatie en beschrijf je next workplace.

Jobalert aanmaken