Kandidaten

Werkgevers zijn op zoek naar talentvolle managers, adviseurs en experts op HBO+ niveau. Van starter tot ervaren professional in facility management, hospitality, inkoop en huisvesting. In het (internationale) bedrijfsleven, de zorg, het onderwijs en de overheid.

Staat jouw droomplek er nog niet tussen? Neem dan contact op met onze recruiters. Zij kennen de markt en weten vast nog goede kansen voor jou te spotten!

Bemiddeling.

Graag ondersteunen wij jou in het uitstippelen van je carrière en vinden van een nieuwe uitdaging! Samen met jou onderzoeken we hoe we jouw talenten en ambities het beste kunnen inzetten bij onze opdrachtgevers en bemiddelen we je naar een vaste of tijdelijke functie.

Contact opnemen

Loopbaancoaching

Ben jij op zoek naar de volgende stap in je carrière, maar weet je nog niet hoe deze eruit ziet. Dan kunnen wij je helpen door het volgen van loopbaancoaching. Wat zijn je talenten, ambities, hoe wil je groeien en welk pad en functies passen daarbij? Een op maat gemaakt programma passend bij de vraag die jij hebt. Hiervoor gebruiken we o.a. een Talentanalyse (TMA) en een drijfverentest (RealDrives).

RealDrives is een drijfverentest die aan de hand van zes kleuren je profiel weergeeft. Op een positieve, energieke en pragmatische manier leer je jezelf kennen aan de hand van deze zes kleuren. Je krijgt inzicht in je voorkeuren en je gedragingen.

TMA is een talentenanalyse waarmee wij 44 talenten en 53 competenties in kaart brengen. Deze geven inzicht in de werkgebieden die jou het meest motiveren en waarin je talentvol functioneert. Je krijgt echt inzicht in je persoonlijkheid en talenten. Talenten die zichtbaar aanwezig zijn, maar ook die gemakkelijk zijn aan te leren.

Contact opnemen