ISS Facility Services

Rijnzathe 8, De Meern

Bekijk vacatures 0

Wie wij zijn

Bij ISS zeggen we: Connecting people and places to make the world work better. We zorgen vol passie voor mensen, plaatsen en de planeet. Voor ons betekent dit dat we je de mogelijkheden en omstandigheden bieden om invulling te geven aan onze waarden verbondenheid, eerlijkheid, verantwoordelijkheid, kwaliteit en ondernemerschap. Tegelijkertijd bieden we je een gezamenlijke omgeving waarin je je kunt ontwikkelen, bloeien en echt een verschil kunt maken. Een werkomgeving dus waarin enthousiasme wordt beloond en waar innovatieve ideeën op waarde worden geschat.

ISS Facility Services is officieel gecertificeerd als ‘Top Employer Nederland’. Het Top Employers Institute, een wereldwijde autoriteit op het gebied van HR-beleid, certificeert organisaties die met een uitstekend HR-beleid bijdragen aan een betere arbeidswereld. Het certificaat bewijst dat het HR-beleid van ISS zowel binnen als buiten de organisatie gewaardeerd wordt. ISS ontving het keurmerk voor de eerste keer en mag zich daarom tenminste een jaar lang topwerkgever noemen.

Wie we zoeken

Als jij gepassioneerd bent door het leveren van hoogwaardige service en een positieve impact wil hebben op de werkomgeving van anderen, dan ben je bij ISS aan het juiste adres. Wij zoeken altijd mensen met een growth-mindset die oplossingsgericht, toekomstgericht, klantgericht en service-minded zijn.

shutterstock_1096236815.jpg

Wat we bieden

Wat je ambities ook zijn en wie je ook bent: bij ISS kun je jezelf zijn én jezelf overtreffen. Je maakt deel uit van een divers team, waarin iedereen elkaar respecteert. Met jouw unieke persoonlijkheid en eigenschappen creëer je een inspirerende omgeving voor onze klanten, waar mensen productiever, eenvoudiger en beter samenwerken.

Be who you are
Bij ons krijgt elk talent de ruimte om de beste versie van zichzelf te zijn – ongeacht achtergrond, geloof en identiteit. We bieden je een vertrouwde omgeving: iedereen krijgt de ruimte, respecteert elkaar en steekt de handen uit de mouwen als dat nodig is. Bij ISS luisteren we naar wat jij te vertellen hebt, en zijn we altijd benieuwd naar je ideeën en kwaliteiten. Kortom: naar wat jou jóu maakt. In jouw team voel jij je thuis – hier ben je welkom.

Become what you want
Dreams do come true! En daar willen we je graag bij helpen. Met onze speciaal ontwikkelde programma’s kun je ontdekken, leren en groeien. Oftewel: worden wie je wilt zijn. Zo verleggen we samen jouw grenzen, en ben – of word – je een echte ‘Placemaker’. Iemand die altijd iets extra’s levert, zodat klanten je belonen met een big smile.

Be part of something bigger
We werken aan een duurzame toekomst, voor onze klanten én collega’s. Vergis je niet: we stellen ambitieuze doelen voor onszelf! Daarbij hebben we oog voor het hele plaatje: van de grote lijnen tot de allerkleinste details. Jij speelt een onmisbare rol in je eigen team, en bent daarmee onderdeel van een wereldwijde community met duizenden collega’s. Zo maken we samen het verschil – zoals we altijd al hebben gedaan.