VFM facility experts

Nieuwegracht 24a, Utrecht

Bekijk vacatures 0

Wie wij zijn

Kritische Denkers, Praktische Doeners. Dat zijn de professionals van VFM. Wij ondersteunen opdrachtgevers met onafhankelijk advies en interim & interim en recruitment. Met meer dan 50 collega’s en even zoveel ZZP’ers werken wij voor diverse opdrachtgevers aan facilitaire vraagstukken. 

Wie we zoeken

Wil jij bijdragen aan een betere facilitaire dienstverlening bij onze opdrachtgevers? Wij krijgen vraagstukken op alle aspecten van facility management en ondersteunen onze klanten met advies en interim management.

Onze consultants onderzoeken bijvoorbeeld waar kostenbesparing en optimalisatie mogelijk is door middel van audits, werksessies en analyses. Interim managers pakken projecten op als complexe verhuizingen, implementatie hospitality concepten en duurzaamheid.

Wij zijn altijd geïnteresseerd in kandidaten die enthousiast zijn over facility management. Of je nu net afgestudeerd ben of toe bent aan een volgende stap, we gaan graag met je in gesprek!

Wie we zoeken.jpg

Wat we bieden

VFM biedt je alle kansen voor je ontwikkeling in een team van professionals, van junior tot senior. Je werkt samen met aansprekende opdrachtgevers en enthousiaste collega’s. Naast ontwikkeling vinden wij plezier enorm belangrijk. Daarom gaan we samen op ski-reis, organiseren we een spetterend kerstdiner, doen we met samen vrijwilligerswerk en sporten we met elkaar.

Ons kantoor staat in het centrum van Utrecht, aan de Nieuwegracht. Een mooier plekje zul je niet snel vinden! De inrichting van het kantoor past bij onze kernwaarden Vrijheid, Verbinding en Vertrouwen. Er is een gezellige bar om elkaar te ontmoeten en samen te lunchen. We beschikken over goede voorzieningen om digitaal en samen te kunnen werken. Je hebt alle vrijheid om de werkplek te kiezen waar jij kunt excelleren; thuis, bij je opdrachtgever, op ons kantoor of elders. 

Contact

Bezoekadres
Nieuwegracht 24a
3512 LR, Utrecht

+31612934265
lenneke.meijer@vfm.nl
www.vfm.nl

Routebeschrijving