Ballast Nedam

Ringwade 71, Nieuwegein

Bekijk vacatures 0

Wie wij zijn

Ballast Nedam is een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale invloeden. We richten ons op mensen en resultaten. Met grote toewijding bouwen we samen met onze partners aan een duurzame leefomgeving. Elke dag dagen we onszelf uit om te verbeteren. Dat betekent dat we onszelf hard maken om toegevoegde waarde voor onze klanten te creëren en om het welzijn van onze leefomgeving te verbeteren. We zijn open-minded, gretig om te leren en gericht op het maken van echte verbinding. We passen onze unieke manier van werken toe om mooie werken te realiseren, in Nederland en daarbuiten. Veiligheid, duurzaamheid, digitalisering en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn onze speerpunten. We zijn er trots op deel uit te maken van Rönesans Holding, nummer 9 in de lijst van Europa's grootste internationale aannemers. Wij zijn Ballast Nedam, we Challenge to Improve.

Ballast Nedam Asset Management

Bouwproject opgeleverd, klus geklaard! Tenminste, dat zou je denken! Ballast Nedam Asset Management focust zich op het onderhoud en de totale exploitatie van integrale projecten vanuit een regieverantwoordelijkheid. Vanuit een exploitatie- en onderhoudsperspectief kijken wij vanaf de beginfase mee naar het ontwerp van een gebouw. Hierin pakken wij de rol als regieverantwoordelijke, waardoor wij nauwkeurig kunnen inschatten wat nodig is tijdens de exploitatiefase. Deze rol is tijdens het hele proces handig: van het indelen van een gebouw tot de inkoop van producten en het aantrekken van juiste partners. Soms duurt de exploitatiefase wel dertig jaar!

Op dit moment heeft Ballast Nedam Asset Management vier objecten in beheer. Dit zijn de Kromhoutkazerne (Utrecht), Belastingkantoor de Knoop (Utrecht), Justitieel Complex Zaanstad (Pi2) en Detentie Centrum Rotterdam (DC16).

Wie we zoeken

Bij Ballast Nedam Asset Management werken ambitieuze en gedreven mensen die toegewijd zijn aan hun werk. Wij zoeken mensen die eigenaarschap en verantwoordelijkheid willen nemen voor hun werk en daarop aanspreekbaar zijn. Wij worden blij van aanpakkers, mensen die zichzelf en de ander uitdagen om meer uit elke dag te halen.

ballast-nedam-groningen-lowres-90.jpg

Wat we bieden

Als je met ons samenwerkt, kun je verwachten dat we open-minded en gretig zijn om te leren en verder te groeien. Zo kunnen we oplossingsgericht werken en klanten beter helpen. We passen onze unieke manier van werken toe om mooie werken te realiseren, in Nederland en daarbuiten.  

In je werk lukt meer als je groeit als mens. Wil je iets nieuws leren in je vakgebied, aan de slag bij een ander project of mik je op de functie boven jou? Leg het op tafel en we denken mee. Waar mogelijk betalen we je opleiding, geven we je tijd om te leren of helpen we je met je volgende zet.

 

Contact

Bezoekadres
Ringwade 71
3439 LM, Nieuwegein

info@ballast-nedam.nl
https://werkenbij.ballast-nedam.nl/

Routebeschrijving