Coppa

Jansbuitensingel 30, Arnhem

Bekijk vacatures 10

Wie wij zijn

We care & connect. Met inkoop het verschil maken in de zorg voor mensen is wat ons drijft! Van het professionaliseren, verduurzamen en aanbesteden tot totale uitbesteding, contractmanagement en interim inkoopoplossingen. Zo dragen wij ons steentje bij aan betere en betaalbaardere zorg voor iedereen.

Dit doen we door partijen duurzaam te verbinden en het beste uit samenwerkingen te halen. Met een gezamenlijke ambitie, professionaliteit en plezier als belangrijkste ingrediënten.

Met ruim 100 professionals werken wij dagelijks aan de meest uitdagende inkoopvraagstukken voor onze opdrachtgevers binnen zorg en overheid. Onze teams bestaan o.a. uit inkoopconsultants, juristen, projectmedewerkers en contractmanagers. Allemaal met hun eigen expertise en talenten.

Wie we zoeken

Coppa is altijd op zoek naar nieuw talent! Van starters tot ervaren professionals. Een WO/HBO opleiding en passie voor het inkoopvak vinden we een mooi vertrekpunt. Jij bent op zoek naar een dynamische en uitdagende werkomgeving waarbij je voor opdrachtgevers binnen de zorg en overheid écht impact kunt maken.

Een beetje eigenwijs, wij houden er wel van! Verder ben je ondernemend, oplossingsgericht en analytisch. Met je planmatige aanpak en communicatieve vaardigheden realiseer je keer op keer mooie en innovatieve resultaten.

arbeidsvoorwaarden.jpg

Wat we bieden

Plezier, persoonlijke ontwikkeling en een goede work-life balance staan bij ons voorop. Je ontmoet veel nieuwe mensen, werkt (mee) aan aansprekende projecten en ziet verschillende organisaties. De wereld ligt aan je voeten om de beste inkoopprofessional te worden.

Een keer per zes weken komen we met alle collega’s samen tijdens de Academydag om kennis te delen, inspiratie op te doen en voor fun. Jaarlijks maken we met elkaar een inspirerende reis naar het buitenland.

Contact

Bezoekadres
Jansbuitensingel 30
6811 AE, Arnhem

+31850410050
info@coppa.nl
https://coppa.nl/

Routebeschrijving

Ninon te Winkel

Ninon te Winkel

Recruiter

+31681309320